Sedumtag – det grønne valg

Sedumtag – det grønne valg

Sedumtag er det perfekte valg, hvis du leder efter fremtidens grønne tag.

Med et sedumtag får du en vedligeholdelsesfri løsning med positiv indvirkning på miljøet, idet det binder større mængder regnvand, som derfor ikke belaster kloaksystemet. Desuden forlænges tagets levetid, da tagpappen er beskyttet mod solens UV-stråler – dét er hvad vi kalder et grønt tag.

Naturlig æstetik og høj kvalitet med sedumtag

Med et sedumtag får du et smukt, grønt tag, som er en naturlig forlængelse af din have. Integrer naturen med dit hjem og lad Aller Tagentreprise skabe en grøn oase med et grønt tag af højeste kvalitet. Sedumtag kan lægges hvorend, du vil – hvad enten det er på taget til dit hus, garage, skur eller noget helt fjerde. Det er et naturligt valg, når du vil have et flot og bæredygtigt tag.

Sedumtag med professionelt håndelag

Ren naturlig råstyrke og moderne værktøjer er afgørende, når man skal have opsat et sedumtag, men faglig kompetence er mindst ligeså vigtig. Hos Aller Tagententreprise garanterer vi lang levetid alle grønne tage, som tydeligt er lagt af fagfolk med over 40 år i branchen. Vores faglige stolthed og håndværk er forankret helt ud i fingerspidserne. Hos os er kvalitet, lang levetid og et professionelt håndelag en garanti, når du skal have et grønt tag.

Vi bruger øverste etage til ethvert grønt tag

Vores arbejde skal sikre, at du har et solidt grønt tag over hovedet i mange år frem. Dette ansvar tager vi meget seriøst. Hos os er du og dine ønsker altid en prioritet, og med over 40 års erfaring i lægning af blandt andet sedumtag, udfører vi et stykke arbejde, du trygt kan stole på. Der er forskellige løsninger, der afhænger af størrelsen og hældningen på dit tag samt dine præferencer.

Gratis tageftersyn og et uforpligtende tilbud

Er du grøn på dine mange muligheder? Kontakt os vedr. sedumtag på telefon 28 30 27 09, eller e-mail e.allertag@gmail.com. Så får du et uforpligtende tilbud på et nyt, grønt tag.