Sedumtag – det grønne valg

Sedumtag – det grønne valg

Sedumtag er det perfekte valg, hvis du leder du efter fremtidens grønne tage.

Med et sedumtag får du en vedligeholdelsesfri løsning med positiv indvirkning på miljøet, idet det binder større mængder regnvand, som derfor ikke belaster kloaksystemet. Desuden forlænges tagets levetid, da tagpappen er beskyttet mod solens UV-stråler – dét er hvad vi kalder et grønt tag.

Naturlig æstetik og høj kvalitet med sedumtag

Med et Sedumtag får du et smukt, grønt tag, som er en naturlig forlængelse af din have. Integrer naturen med dit hjem og lad Aller Tagentreprise skabe en grøn oase med et grønt tag af højeste kvalitet.

Sedumtag med professionelt håndelag

Ren naturlig råstyrke og moderne værktøjer er afgørende, når man skal have opsat et grønt tag, men faglig kompetence er mindst ligeså vigtig. Hos Aller Tagententreprise garanterer vi lang levetid alle grønne tage, som tydeligt er lagt af fagfolk med over 40 år i branchen. Vores faglige stolthed og håndværk er forankret helt ud i fingerspidserne. Hos os er kvalitet, lang levetid og et professionelt håndelag en garanti, når du skal have et grønt tag.

Vi bruger øverste etage til ethvert grønt tag

Vores arbejde skal sikre, at du har et solidt grønt tag over hovedet i mange år frem. Dette ansvar tager vi meget seriøst. Hos os er du og dine ønsker altid en prioritet og med over 40 års erfaring i lægning af bl.a. grønne tage, udfører vi et stykke arbejde du trygt kan stole på.

Gratis tageftersyn og et uforpligtende tilbud på grønt tag

Er du grøn på dine mange muligheder? Kontakt os vedr. grønne tage på telefon 28 30 27 09 eller e-mail e.allertag@gmail.com. Så får du et uforpligtende tilbud på sedumtag.