Tagpap af bedste kvalitet

Tagpap af bedste kvalitet

Lad os skære det ud i (tag)pap: Et tag i tagpap er en kvalitetsløsning, som du kan have glæde af i årevis. 

Hos Aller Tagentreprise tilbyder vi tagpap fra anerkendte Icopal. Med Icopal tagpap får du et slidstærkt, fleksibelt tag baseret på den seneste cutting-edge teknologi, uanset om du vælger svejst eller selvklæbende tagpap. Hvad behovet er hos dig kan vi afdække på vores gratis og uforpligtende besigtigelse, som altid følger med hos Aller Tagentreprise .

Professionelt håndelag

Ren materiel råstyrke og teknologi er afgørende, men faglig kompetence er mindst ligeså vigtig. Hos Aller Tagententreprise garanterer vi lang levetid af et tag, som tydeligt er lagt af fagfolk med over 40 år på toppen og vores håndværk forankret helt ude i fingerspidserne. Hos os er kvalitet, lang levetid og kompetent faglig udførelse en garanti.

Tagdækker i gang med tagdækning

Vi bruger øverste etage

Vores arbejde skal sikre at du har et solidt tag over hovedet i mange år. Dette ansvar tager vi meget seriøst hos Aller entreprise . Hos os er du og dine ønsker altid en prioritet og med over 40 års erfaring i taglægning, udfører vi et stykke arbejde, som du kan sætte din lid til.

Få en gratis besigtigelse og et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud, tilser dit tag og rådgiver dig med en effektiv løsning og et ærligt tilbud. Du kan kontakte os på telefon 28 30 27 09 eller e-mail e.allertag@gmail.com og lad fagfolk vurdere dit tag.